0023 Երևան, Արշակունյաց 2/2
Bristot
100 տարուց ավել կրքի սուրճ
Ծնված առավել քան 100 տարի առաջ դոլոմիտների ստորոտներում, մենք միավորված ենք մեկ կրքով՝ սուրճով։ 1919 թվականից իվեր մասնագետները շրջում են աշխարով, փնտրում լավագույն հատիկը և կատարելագործում իրենց գիտելիքները։ Ձգտումը դեպի կատարելություն – սա այն է, իչը մեզ առաջ է մղում։
Համակարգ` որն օգնում է ավելացնել ձեր շահույթը։ 2005թ․ մի խումբ ծրագրավորողներ` Դավիթ Յանի և Մակսիմ Նալսկու գլխավորությամբ, սկսում են ռեստորանի կառավարման համակարգի
Bristot100 տարուց ավել կրքի սուրճԾնված առավել քան 100 տարի առաջ դոլոմիտների ստորոտներում, մենք միավորված ենք մեկ կրքով՝ սուրճով։ 1919 թվականից իվեր մասնագետները